Kuća za odmor Kućica Morena

Kuća Kućica Morena - Rovinj
ID: 53097

Kuća Kućica Morena

Kuća za odmor Kućica Morena

37 m2 - Prizemlje - Broj soba: 1, Broj kupaonica: 1, Broj bračnih ležajeva: 1, Broj osoba na glavnim ležajevima: 2,


Opis
Kućica Morena nalazi se u Rovinjskom Selu koje je manje od 10 minuta vožnje (6 km) udaljeno od grada Rovinja i mnogobrojnih plaža. Rovinjsko Selo je mjesto koje se nalazi na glavnoj cesti koja vodi prema Rovinju. U Rovinjskom Selu ima 1 restoran koji je od nas udaljen 300 m, caffe bar, dobro opskrbljen veći market i trgovina (500 m), ljekarna. Od domaćih ljudi u Rovinjskom Selu moguće je nabaviti ekstra djevičansko maslinovo ulje i domaće bijelo i crno vino. Kućica Morena nalazi se u dvorištu obiteljske kući u kojoj žive i njezini vlasnici. Kuća se nalazi na mirnom mjestu, ima uređeno dvorište sa vanjskim kaminom koji gosti mogu slobodno koristiti. U dogovoru s gostima, domaćini mogu pomoći u pripremi roštilja. Svoje vozilo gosti mogu parkirati u dvorištu ispred apartmana. U blizini kuće prolazi biciklistička staza koja vodi prema Rovinju ili prema Limskom kanalu koji ima status zaštićenog krajolika. Kućica je veličine 37 m2 i sastoji se od: kuhinje sa blagovaonom u kojoj je kauč, spavaće sobe sa bračnim krevetom i kupaonice sa tušem. Kapacitet apartmana je 2 osobe, a može i dijete do 6 godina starosti. Kuhinjski elementi su dužine 2,5 m i tu su: štednjak na plin, frižider, zamrzivač, mikrovalna pećnica. Kuhinjski stol je za 4 osobe. U boravku je televizor sa SAT antenom. Apartman je opremljen klima uređajem. U apartmanu je zabranjeno pušenje. Na prozorima se nalaze mreže protiv komaraca. Kućni ljubimci su dobrodošli, uz prethodan dogovor. Ispred apartmana nalazi se nadstrešnica sa stolom i stolicama. Usluge smještaja pružaju se cijelu godinu.

Sadržaj i oprema
Terasa: 30m2 Kuhinja Mikrovalna pećnica Frižider Posuđe i pribor za jelo
 • Parking
 • Satelitska televizija
 • Klimatizirano
 • Internet dostupan
 • Kućni ljubimci dozvoljeni
 • Pristup za osobe s invaliditetom
 • Dječji krevetić
 • Grijanje
 • Sušilo za kosu
 • Korištenje roštilja
 • Parking
 • Satelitska televizija
 • Internet dostupan
 • Klimatizirano
 • Grijanje
 • Kućni ljubimci dozvoljeni
 • Pristup za osobe s invaliditetom
 • Dječji krevetić
 • Sušilo za kosu
 • Korištenje roštilja

Kalendar zauzetosti

2+0 Kuća za odmor Kućica Morena
Dostupno
Zauzeto
Prošlo

Cijene smještaja

2+0 Kuća za odmor Kućica Morena

Cijena smještaja na noć
Datum Za 2 osoba Minimalno noćenja Dolasci
01.05.2024 - 30.06.2024 68.00 € 2 noći Bilo kojim danom
01.07.2024 - 31.08.2024 68.00 € 2 noći Bilo kojim danom
01.09.2024 - 31.10.2024 68.00 € 2 noći Bilo kojim danom
01.11.2024 - 31.12.2024 58.00 € 2 noći Bilo kojim danom
01.01.2025 - 30.04.2025 58.00 € 2 noći Bilo kojim danom
Uvjeti iznajmljivanja
Za potvrdu rezervacije potrebno je platiti akontaciju od 30 % od ukupne cijene.
Djeca do 2 godine starosti oslobođena su plaćanja.
Boravišna pristojba: Uključena u cijenu.

Dolazak: od 14:00 do 18:00
Odlazak: do 10:00

Uključeno u cijenu:
Wireless Internet Posteljina i ručnici Parking mjesto

Dodatne usluge:
Klimatizirano: 7.00 € - Dan Kućni ljubimci: Cijena po dogovoru Završno čišćenje: 30.00 € - Po usluzi


Inspiracija za vaš odmor
Zašto Rovinj?

Pravi turistički biser Jadrana, koji je idealno mjesto za odmor jer osim pregršt kulturno povijesnih znamenitosti, različitih vrsta smještaja, nudi i lijepe plaže, biciklističke staze, šetnjice, te odličnu zabavu i gastronomske užitke. „Stari grad“ smatra se prototipom mediteranskog grada kakav je nekad bio, te je i zaštićeni spomenik kulture. Na brežuljkastom poluotoku nalaze se uske vijugave ulice, mali trgovi i visoke kuće koje se uzdižu prema vrhu brežuljka na kojem se nalazi crkva Sv. Eufemije, zaštitnice Rovinja. Župna crkva Sv. Eufemije je zaštitni znak Rovinja, a Izgrađena je još 1756. godine. U crkvi se nalazi kameni sarkofag Sv. Eufemije koji je u 9. stoljeću doplutao iz Carigrada. Zvonik je visok 60 metara, a na vrhu se nalazi bakreni kip Sv. Eufemije koji se okreće u smjeru puhanja vjetra. Osim crkve Sv. Eufemije, Rovinj je poznat po mnoštvu malih crkava i kapelica, od kojih izdvajamo crkvu Sv. Križa iz 14. stoljeća koja se nalazi u blizini starih gradskih vrata, te crkvu Blažene Djevice Marije od Milsoti iz 16. stoljeća. Tu je i crkva Sv. Benedikta iz 6. stoljeća na otoku Sv. Andrija. Na podnožju stare gradske jezgre na samoj obali nalazi se glavni gradski trg, Trg maršala Tita. Tu se nalazi gradski sat iz 19. stoljeća s mletačkim lavom, nekadašnjom kulom i dijelom gradskih zidina. Sa glavnog mola polaze brodovi prema otocima Sv. Andrija i Sv. Katarina. U smjeru sjevera je trg Valdibora, u smjeru zapada Matteottijev trg i Veli trg, a u smjeru juga proteže se riva , omiljena gradska šetnica. Na ulazu u glavnu gradsku ulicu Grisiju, nalazi se barokni Balbijev luk izgrađen 1679. godine. Grisijeva vodi uzbrdo prema vrhu staroga grada i crkvi Sv. Eufemije. Puna je malih galerija, koje se ljeti pretvaraju u izložbu na otvorenom. Vrijedi još vidjeti zavičajni muzej grada koji se nalazi u baroknoj palači grofova Califfi, te Muzej duhana i Adris galeriju u kojoj se organiziraju izložbe najpoznatijih hrvatskih slikara.
Rovinjski arhipelag i priobalno područje je još 1968. godine proglašeno prirodnim rezervatom. Ispred grada Rovinja nalazi se otok Sveta Katarina kojeg je 1905. godine kupio grof Milewsky, te ga je pošumio, sagradio pristanište i dvorac. Južnije se nalaze otoci Sveti Andrija i Maškin (poznat pod nazivom Crveni otok), međusobno povezani nasipom. Na otoku se nalazi dvorac, hotel, prekrasne šljunčane plaže, a otok Maškin je rezerviran za nudiste. Na najisturenijem otoku arhipelaga nalazi se svjetionik sv. Ivan. Izuzetno atraktivan je i Zlatni rt ili Punta Corrente, prekrasna i zaštićena park šuma koja se nalazi južno od Rovinja. Puna je borova i stoljetnih cedrova isprepletenih šetnjicama idealnim za vožnju bicikla ili jogging. Tu su i najljepše rovinjske plaže, te stari kamenolom, jedno od najpopularnijih odredišta slobodnog penjanja u Hrvatskoj.