ID: 51609

Apartmani Bašić

Smještajni objekt "Apartmani Bašić" nalazi se na vrlo povoljnoj lokaciji u Supetru. Objekt je oko 400 m udaljen od centra, marine, plaža i ostalih sadržaja (trgovina, ljekarna, restoran, banka, pošta, disco klub, kino). Sastoji se od 4 smještajne jedinice (u prizemlju i na katu obiteljske...

Detaljan opis

Apartman A2

14 m2 - Prizemlje - Broj soba: 1, Broj kupaonica: 1, Broj bračnih ležajeva: 1, Broj osoba na glavnim ležajevima: 2,


Opis
Apartman A2 sastoji se od sobe koja ima bračni krevet, televizor i klima-uređaj te kuhinje, kupaonice i terase. Mogućnost korištenja pomoćnog ležaja, parkinga te vanjskog roštilja po potrebi.

Sadržaj i oprema
Terasa: 8m2 Kuhinja Frižider Posuđe i pribor za jelo
  • Parking
  • Klimatizirano
  • Internet dostupan
  • Grijanje
  • Korištenje roštilja
  • Parking
  • Internet dostupan
  • Klimatizirano
  • Grijanje
  • Korištenje roštilja

Kalendar zauzetosti

2+0 Apartman A2
Dostupno
Zauzeto
Prošlo

Cijene smještaja

2+0 Apartman A2

Cijena smještaja na noć
Datum Za 2 osoba Minimalno noćenja Dolasci
01.06.2024 - 30.06.2024 40.00 € 1 noć Bilo kojim danom
01.07.2024 - 31.08.2024 50.00 € 1 noć Bilo kojim danom
01.09.2024 - 30.09.2024 40.00 € 1 noć Bilo kojim danom
Uvjeti iznajmljivanja
Djeca do 2 godine starosti oslobođena su plaćanja.
Boravišna pristojba: Uključena u cijenu.

Dolazak: Fleksibilno
Odlazak: Fleksibilno

Uključeno u cijenu:
Klimatizirano Wireless Internet Posteljina i ručnici Završno čišćenje Parking mjestoInspiracija za vaš odmor
Zašto Supetar?

Supetar je najveće naselje na otoku Braču, ujedno i jedini grad na otoku, te kao takav predstavlja bračko administrativno, kulturno i svakako turističko središte. Bogata kulturno-povijesna baština Supetra vratiti će vas još u doba rimskih careva o čijem vremenu svjedoče brojne villae rusticae, kao i ostaci mozaika pored župne crkve iz 6. st. Nezaobilazna znamenitost Supetra je Crkva Marijina Navještenja iz 18. st sa lijepim zvonikom i crkvenim muzejem. Šetnjom kamenom popločanim uličicama i romanitičnim pjacetama Supetra osjetiti ćete istinski duh dalmatinskog priobalnog gradića. Sa bogatom ponudom kvalitetnog smještaja koji nude hoteli, vile, kuće za odmor i apartmani, te raznovrsnom ugostiteljskom ponudom i zabavnim događanjima tijekom cijelog ljeta, Supetar je jedno od najposjećenijih središta na otoku Braču. Brojni restorani i konobe pobrinuti će se da doživite svo bogatstvo mediteranskih okusa i mirisa, a raznolike mogućnosti rekreacije učinit će vaš odmor u Supetru nezaboravnim doživljajem. Poželite li posjetiti obližnja turistčka odredišta na kopnu ili pak otploviti na jednodnevni izlet do otoka Hvara ili Visa, Supetar je idealno polazište brojnih organiziranih izleta. Odaberete li Supetar za vaš odmor, provesti ćete nezaboravne trenutke opuštanja i zabave, te uživati u šarmu tipičnog dalmatinskog gradića.