Apartman A-4 Masarda

Apartmani Cintya - Poreč
ID: 53460

Apartmani Cintya

Apartmani Cintya nalaze se u Poreču odnosno u najatraktivnijem dijelu za privatni smještaj u Špadićima. Smještena u prvoj zoni do mora, od plaže udaljen svega 350m. U kući Cintya se nalaze 3 apartmana ukupnog te maksimalnog kapaciteta da ugoste 10 osoba. Možete izabrati između apartmana A-...

Detaljan opis

Apartman A-4 Masarda

67 m2 - Potkrovlje - Broj soba: 2, Broj kupaonica: 1, Broj bračnih ležajeva: 2, Broj osoba na glavnim ležajevima: 4,


Sadržaj i oprema
Terasa: 8m2 Pogled na more Kuhinja Kuhinjska pećnica Mikrovalna pećnica Kafe aparat Frižider Posuđe i pribor za jelo
  • Pogled na more
  • Parking
  • Satelitska televizija
  • Klimatizirano
  • Internet dostupan
  • Pogled na more
  • Parking
  • Satelitska televizija
  • Internet dostupan
  • Klimatizirano

Kalendar zauzetosti

4+0 Apartman A-4 Masarda
Dostupno
Zauzeto
Prošlo

Cijene smještaja

4+0 Apartman A-4 Masarda

Cijena smještaja na noć
Datum Za 4 osoba Minimalno noćenja Dolasci
01.04.2024 - 30.06.2024 55.00 € 3 noći Bilo kojim danom
01.07.2024 - 25.08.2024 130.00 € 1 noć Bilo kojim danom
26.08.2024 - 31.08.2024 85.00 € 1 noć Bilo kojim danom
01.09.2024 - 30.09.2024 55.00 € 1 noć Bilo kojim danom
Uvjeti iznajmljivanja
Boravak kraći od 4 dana uvećava cijenu za 30 %. Boravak duži od 15 dana umanjuje cijenu za 5 %.
Za potvrdu rezervacije potrebno je platiti akontaciju od 30 % od ukupne cijene.
Djeca do 2 godine starosti oslobođena su plaćanja.
Boravišna pristojba: Uključena u cijenu.

Dolazak: od 16:00 do 20:00
Odlazak: do 10:00

Uključeno u cijenu:
Klimatizirano Wireless Internet Posteljina i ručnici Završno čišćenje Parking mjestoInspiracija za vaš odmor
Zašto Poreč?

Poreč je pravo turističko odredište sa predivnom starom gradskom jezgrom koja je dio svjetske kulturne baštine. Mnoge turiste privlači i zbog velikog broja smještajnih kapaciteta, uređenih plaža, barova i restorana, te odlične ponude za rekreaciju, od tenisa do svih vrsta vodenih sportova. Poznat je i po svojim zelenim površinama s puno cvijeća za što je i dobio više nagrada za čistoću i urednost.
Porečka riva je idealno mjesto za šetnju uz mnoštvo prodavača suvenira, a postoji i panoramski vlakić koji vozi duž cijele porečke rivijere. Poreč je i pravo mjesto za ljubitelje glazbe. Tijekom ljeta se održavaju koncerti i manifestacije po svačijem ukusu. U Eufrazijevoj bazilici se održavaju koncerti klasične glazbe, u lapidariju Zavičajnog muzeja u sklopu istoimenog caffe bara svira se jazz, u kolovozu se održavaju Međunarodni folklorni susreti, a tu je i festival uličnih umjetnika Street Art festival.
Stara je gradska jezgra praktički kao muzej na otvorenom. Impresivne građevine koje se u njoj nalaze pripadaju različitim umjetničkim stilovima od antike do 20. stoljeća. Tu se još ostaci rimskog hrama, Eufrazijeva bazilika, romaničke kuće, gotičke i barokne palače i srednjovijekovne kule. Stara gradska jezgra je zadržala pravilan raspored ulica koji su prije gotovo dvije tisuće godina odredili Rimljani. Neke ulice čak i danas imaju isti naziv, kao što je glavna gradska ulica Decumanus, koja se proteže do glavnog trga Foruma, danas trga Marafor.
Kompleks Eufrazijeve bazilike je najpoznatija porečka znamenitost jer je na popisu zaštičene svjetske baštine Unesco-a. Ta je bazilika jedna od najočuvanijih i najljepših ranobizantskih crkava u Europi. Izgrađena je u 6. stoljeću u vrijeme biskupa Eufrazija s posebno impresivnim mozaicima koji su pravi arhitektonski dragulji. Tu se održavaju i koncerti klasične glazbe.
Turistička znamenitost je i otok Sv. Nikola smješten nasuprot grada, koji je ujedno i prirodan štit gradskoj luci. To je najveći i najljepši porečki otok, te je ujedno i popularno kupalište s uređenim plažama. Tu se nalazi i hotel s bazenom, te ugostiteljski objekti u gustoj borovoj šumi, te jedan od najstarijih svjetionika na Jadranu, sagrađen još 1402. godine.