ID: 52715

Apartmani Cerin

Dobrodošli ! Nalazimo se 5 km južno od Rovinja na cesti Rovinj - Bale - Pula blizu autokampa "Veštar". Kuća je smještena u mirnom dijelu naselja sa velikom okućnicom i osiguranim parkingom unutar dvorišta. Za cijene, rezervacije i ostala pitanja slobodno nas kontaktirajte na mail...

Detaljan opis

Apartman A3

40 m2 - 1. kat - Broj soba: 2, Broj kupaonica: 1, Broj bračnih ležajeva: 1, Broj osoba na glavnim ležajevima: 3,


Opis
Apartman za 3 osobe se sastoji od 1 spavaće sobe sa bračnim krevetom i jednim pojedinačnim krevetom, sa pogledom na vrt i ulicu, 1 dnevnog boravka/blagavaonice, 1 kupatila i 1 kuhinje. Korištenje klime je uračunato u cijenu apartmana. Kuhinja je opremljena posuđem. U blizini apartmana nalaze se razni sadržaji; biciklističke staze uz more koje vode do grada udaljenog 5 km, ornitološki rezervat „Palud“ gdje je moguć birdwatching, arheološko nalazište na brdu Monkodonja te vodeni sportovi unutar autokampa „Veštar“. Plaža je idealna za obitelji sa malom djecom.

Sadržaj i oprema
Terasa Kuhinja Kuhinjska pećnica Mikrovalna pećnica Kafe aparat Frižider Posuđe i pribor za jelo
  • Parking
  • Satelitska televizija
  • Klimatizirano
  • Internet dostupan
  • Grijanje
  • Parking
  • Satelitska televizija
  • Internet dostupan
  • Klimatizirano
  • Grijanje

Kalendar zauzetosti

3+0 Apartman A3
Dostupno
Zauzeto
Prošlo

Cijene smještaja

3+0 Apartman A3

Cijena smještaja na noć
Datum Za 3 osoba Minimalno noćenja Dolasci
26.04.2024 - 21.06.2024 68.00 € 3 noći Bilo kojim danom
22.06.2024 - 29.08.2024 78.00 € 5 noći Bilo kojim danom
30.08.2024 - 15.09.2024 70.00 € 3 noći Bilo kojim danom
16.09.2024 - 06.10.2024 60.00 € 3 noći Bilo kojim danom
Uvjeti iznajmljivanja
Djeca do 2 godine starosti oslobođena su plaćanja.
Boravišna pristojba: Uključena u cijenu.

Dolazak: Fleksibilno
Odlazak: Fleksibilno

Uključeno u cijenu:
Klimatizirano Wireless Internet Završno čišćenje Parking mjesto

Dodatne usluge:
Posteljina i ručnici: Cijena po dogovoru


Inspiracija za vaš odmor
Zašto Rovinj?

Pravi turistički biser Jadrana, koji je idealno mjesto za odmor jer osim pregršt kulturno povijesnih znamenitosti, različitih vrsta smještaja, nudi i lijepe plaže, biciklističke staze, šetnjice, te odličnu zabavu i gastronomske užitke. „Stari grad“ smatra se prototipom mediteranskog grada kakav je nekad bio, te je i zaštićeni spomenik kulture. Na brežuljkastom poluotoku nalaze se uske vijugave ulice, mali trgovi i visoke kuće koje se uzdižu prema vrhu brežuljka na kojem se nalazi crkva Sv. Eufemije, zaštitnice Rovinja. Župna crkva Sv. Eufemije je zaštitni znak Rovinja, a Izgrađena je još 1756. godine. U crkvi se nalazi kameni sarkofag Sv. Eufemije koji je u 9. stoljeću doplutao iz Carigrada. Zvonik je visok 60 metara, a na vrhu se nalazi bakreni kip Sv. Eufemije koji se okreće u smjeru puhanja vjetra. Osim crkve Sv. Eufemije, Rovinj je poznat po mnoštvu malih crkava i kapelica, od kojih izdvajamo crkvu Sv. Križa iz 14. stoljeća koja se nalazi u blizini starih gradskih vrata, te crkvu Blažene Djevice Marije od Milsoti iz 16. stoljeća. Tu je i crkva Sv. Benedikta iz 6. stoljeća na otoku Sv. Andrija. Na podnožju stare gradske jezgre na samoj obali nalazi se glavni gradski trg, Trg maršala Tita. Tu se nalazi gradski sat iz 19. stoljeća s mletačkim lavom, nekadašnjom kulom i dijelom gradskih zidina. Sa glavnog mola polaze brodovi prema otocima Sv. Andrija i Sv. Katarina. U smjeru sjevera je trg Valdibora, u smjeru zapada Matteottijev trg i Veli trg, a u smjeru juga proteže se riva , omiljena gradska šetnica. Na ulazu u glavnu gradsku ulicu Grisiju, nalazi se barokni Balbijev luk izgrađen 1679. godine. Grisijeva vodi uzbrdo prema vrhu staroga grada i crkvi Sv. Eufemije. Puna je malih galerija, koje se ljeti pretvaraju u izložbu na otvorenom. Vrijedi još vidjeti zavičajni muzej grada koji se nalazi u baroknoj palači grofova Califfi, te Muzej duhana i Adris galeriju u kojoj se organiziraju izložbe najpoznatijih hrvatskih slikara.
Rovinjski arhipelag i priobalno područje je još 1968. godine proglašeno prirodnim rezervatom. Ispred grada Rovinja nalazi se otok Sveta Katarina kojeg je 1905. godine kupio grof Milewsky, te ga je pošumio, sagradio pristanište i dvorac. Južnije se nalaze otoci Sveti Andrija i Maškin (poznat pod nazivom Crveni otok), međusobno povezani nasipom. Na otoku se nalazi dvorac, hotel, prekrasne šljunčane plaže, a otok Maškin je rezerviran za nudiste. Na najisturenijem otoku arhipelaga nalazi se svjetionik sv. Ivan. Izuzetno atraktivan je i Zlatni rt ili Punta Corrente, prekrasna i zaštićena park šuma koja se nalazi južno od Rovinja. Puna je borova i stoljetnih cedrova isprepletenih šetnjicama idealnim za vožnju bicikla ili jogging. Tu su i najljepše rovinjske plaže, te stari kamenolom, jedno od najpopularnijih odredišta slobodnog penjanja u Hrvatskoj.