Aquarius Zrće Beach

Zabava i noćni život
Novalja / Plaža Zrće ID: PG-TR-251


Aquarius Zrće Beach

https://www.facebook.com/aquariuszrce

@aquariuszrce

http://www.aquarius.hr/

 

Od svojih početaka Aquarius je gostima nudio samo vrhunsku glazbenu zabavu – od velikih svjetskih imena pa do glazbenika i DJ-a koji su usko definirali svoje žanrove. Prema uzoru na mnoge svjetske klupske destinacije, Aquarius na Zrću je na isti način prilagodio svoj bogati program festivalima i izvođačima za čije se izvedbe karte kupuju i iščekuju čak mjesecima prije.

 

Iskušavajući nove ideje i programe zabave, klub je postao iznimno poznat po svojim „after-beach“ tulumima pa se nećete začuditi ako vas gotovo svaki gost prelijepe plaže uputi upravo u Aquarius u popodnevnim satima. Sve postaje jasnije kada prvi put kročite na tlo golemog i atraktivnog kluba s čak dva „floora“ za neprekidnu zabavu – te shvatite da je upravo Aquarius mjesto gdje se stvaraju uspomene.

 

Uspjeh kluba Aquarius na Zrću brzo se proširio van granica Hrvatske, stavljajući ga na svjetsku „kartu“ odredišta na kojima se jamči odličan ljetni provod. Stoga ni ne čudi da Aquarius svake sezone posjeti tisuće inozemnih gostiju koji zajedno tvore jedinstvenu atmosferu i nova poznanstva koja traju dugo nakon što se zabava završi - čineći Aquarius mekom popularne kulture. (source: http://www.aquarius.hr)